wieowie

Inloggen met je Facebook account:

 

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Nu inschrijven

Support

Frequently Asked Questions

Vragen over Wieowie

 1. Wat is Wieowie?

  Wieowie is een personenzoekmachine. Het zoekt het web af naar informatie over een persoon en gebruikt hiervoor zoekmachines, sociale netwerken en foto/video/audio sites om relevante informatie te verzamelen.

 2. Hoe werkt Wieowie?

  Als je een naam intikt dan gaat de zoekmachine een intensieve zoektocht uitvoeren over het hele internet. De resultaten laten we in een overzichtelijk geheel zien. Dit zorgt ervoor dat je snel kan zien wat er bekend is over jou of over een bepaald persoon.

 3. Wat is er nieuw op Wieowie?

  Sinds versie 1.0, die we in oktober 2007 gelanceerd hebben, zijn er veel dingen vernieuwd: Bronselectie, snelheid, meer profielopties en niet te vergeten: een compleet nieuw design.

Vragen over Wieowie profielen

 1. Waarom is er al een profiel op mijn naam­­­?

  Als je een profiel hebt gevonden op Wieowie met jouw naam dan is het waarschijnlijk iemand met dezelfde naam die een profiel heeft geregistreerd. Ons systeem staat meerdere profielen toe met dezelfde naam dus aarzel niet om de jouwe te claimen. Als je het vermoeden hebt dat iemand je naam misbruikt neem dan contact met ons op.

 2. Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

  Om je profiel te verwijderen kan je de 'uitschrijven'link gebruiken in je eigen omgeving.

 3. Kunnen andere mensen mijn profielgegevens zien?

  In je profiel kan je kiezen welke informatie je in je publieke profiel wilt laten zien.

Vragen over Wieowie Pro

 1. Hoeveel kost een pro abonnement?

  Een pro abonnement kost 19.95 per maand en is alleen beschikbaar in Nederland.

 2. Hoe lang is mijn Pro abonnement geldig?

  Je pro abonnement is geldig zolang je de maandelijkse kosten hebt betaald. Het abonnement kan elke maand worden opgezegd waardoor je niet vastzit aan langlopende veplichtingen.

Vragen over privacy

 1. Waarom zijn er gegevens over mij op Wieowie te vinden?

  Wieowie zoekt 'live' in verschillende bronnen als je een zoekopdracht intikt. Alle informatie is afkomsting van het internet en wordt gepresenteerd op onze website. We slaan geen data op in onze eigen systemen.

 2. Help! De gegevens onder mijn naam zijn onjuist

  Wieowie zoekt naar je naam in verschillende bronnen en het kan zijn dat deze informatie incorrect is. Neem contact op met de bron over deze informatie en probeer de informatie te verbeteren.

 3. Hoe kan ik gegevens verwijderen op Wieowie?

  Als je iets vindt dat niet klopt, dan biedt Wieowie hier een oplossing voor. Stel dat de bron niet mee wil werken of je wilt snel resultaat, dan kan je op Wieowie commentaar geven op deze informatie. Dit doe je door een profiel aan te maken en de informatie te koppelen aan je profiel. Je hebt nu de mogelijkheid om commentaar te geven waarom deze informatie onjuist is. Iedereen die jou opzoekt zal dit commentaar lezen.

Vragen over Wieowie tools

 1. Waarom is er geen gadget voor [website]?

  We proberen tools toe te voegen voor de belangrijkste websites. Als jij vindt dat een bepaalde site niet mag ontbreken dan horen wij dat graag!